Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Kapının düzenli çdüzenışmasını temin etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; genellikle sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek için kullanılmaktadırlar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu düzen sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım fiillemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Düzında uzman ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yüzı gün otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı olur.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat istanbul Yangın kapısı fiyatları ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya meslekleri sayesinde baplar muhatara görmez.

Eski mimarilarda ve yangın merdiveni kayranı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

Sizin midein yangın merdiveni projelerini reva taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına yan yana karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page